TELEKOMUNIKACIJE

SIGURNOSNI SISTEMI

SISTEMI NAPAJANJA

CENOVNIK

IP video nadzor > Video Serveri

vivotek logo

Video Serveri su uredjaji koji digitalizuju signal sa analogne kamere i šalju sliku putem TCP/IP protokola u lokalnoj ili globalnoj računarskoj mreži. Time se omogućava da korisnici pristupaju kamerama putem računarske mreze i vrše nadgledanje i snimanje video materijala sa bilo koje lokacije.

Vivotek Video Serveri Vam omogućavaju pouzdan i jednostavan prelazak sa analognog CCTV-a na IP video nadzor. Video serveri skupljaju snimke sa skupog analognog hardvera,koji je već instaliran,i kodiraju ga koristeći Vivotek-ovu naprednu Codek tehnologiju. Nakon što su snimci uspešno kodirani, spremni su za dalju upotrebu putem mreže i mogu se daljinski snimati i pregledavati. Naši video serveri Vam daju mogućnost da birate između H.264,MPEG-4,ili MJPEG video kompresije,kako bi povećali efikasnost protoka podataka.

Dok analogne kamere zahtevaju instalaciju koaksijalnog kabla kako bi mogle funkcionisati, naši video serveri i bežične funkcije Vam pružaju mnogo veći spektar mogućnosti u zavisnosti od vaših potreba.

VS8102
VIVOTEK video server VS8102

VIVOTEK VS8102 je 1-kanalni video server koji podržava H.264 kompresiju koja drastično smanjuje veličinu fajla i štedi prostor skladištenja.Ovaj server takođe podžava MPEG-4 i MJPEG kompresiju.
Snimci individualno mogu biti konfigurisani različitim brojem frejmova,rezolucijama,kvalitetom slike, a sve u cilju zadovoljavanja Vaših potreba ili mogućnosti. Korisnici imaju mogućnost da snimke različitih kompresija gledaju simultano na različitim platformama kao što su PC računari ili mobilni telefoni. Mogućnost napajanja preko PoE(Power Over Ethernet) smanjuje troškove kabliranja čineći VS8102 ispalitivim rešenjem. Posedovanje SD/SDHC kartičnog ulaza omogućava čuvanje podataka u slučaju nestanka napajanja. VS8102 dolazi sa ST7501 32-kanalnim softverom.

Sa ovim Video Serverom imate mogućnost da unapredite vas stari analogni video nadzor u potpuno funkcionalan,vrhunski IP video nadzor uz maksimalno iskorištavanje postojećih resursa.

Specifikacija za VS8102

 

VS7100
VIVOTEK video server VS7100

VIVOTEK VS7100 je profesionalni 1-kanalni video server za daljinski video nadzor. Omogućava kompresiju u MPEG-4 i MJPEG formatu, čime efikasno poboljšava protok snimaka i kvalitet slike istovremeno.
Korisnici mogu lako preći na IP digitalni sistem sa zatvorenog analognog sistema i udovoljiti različitim zahtevima za nadgledanje i snimanje snimaka sa kamera. Podržava razne funkcije kao sto su 3GPP mobilni video nadzor,Digitalni Input/Output za eksterne senzore i alarme,RS-485 interfejs za kontrolu PTZ kamera i dr. Dolazi sa 16-kanalnim softverom.

VS7100 jednom rečju predstavlja isplativo rešenje za prelazak sa analognog CCTV na IP video nadzor.

Specifikacija za VS7100

 

VS2403
VIVOTEK video server VS2403

VIVOTEK VS2403 je 4-kanalni video server sa četri Digitalna-Ulaza/Digitalna-Izlaza, sa MJPEG kompresijom za daljinski video nadzor.
Poseduje 4MB flash ROM i 32MB SDRAM memorije.

Detekcija pokreta, kvalitet slke od 4CIF, kao i beleženje snimaka pre i posle alarma samo su neke od prednosti VS2403 video servera.
Sadrži web server, tako da korisnici mogu upravljati PTZ kamerama,šifru za pristup,filter za IP adrese itd.

Specifikacija za VS2403