TELEKOMUNIKACIJE

SIGURNOSNI SISTEMI

SISTEMI NAPAJANJA

CENOVNIK

tcs audio interfoni logo
AUDIO INTERFONI

Proektovanje TCS sistema audio interfona je veoma jednostavno bez obzira na funkcionalnosti koje sistem treba da ima(interni poziv, presmeravanje poziva na mobilni telefon, automatsko otvaranje vrata itd.), i uvek se vrši na isti način primenom istih šema.

 

 

Jednostavnost instalacije

Za realizaciju bilo kog sistema TCS audio interfona potrebne su svega tri komponente:1.uređaj za napajanje;2.pozivna stanica;3.interfonski telefon(slušalica). Bez obzira da li se u sistemu ostvaruje interna komunikacija, preusmerenje poziva ili postoji više pozivnih stanica, nije potrebno dodavati nove module tj.komutatore, module za obezbeđenje interne komunikacije ili module za privatnost razgovora.Dakle, i kod najsloženijih interfonskih sistema, uvek se povezuju samo tri komponente i to UVEK na isti način, pri čemu sve komponente stižu isprogramirane upravo onako kako vi želite.

Ekonomičnost

Sistemi TCS audio interfona su zasnovani na modernoj BUS tehnologiji koja omogućava realizaciju sistema primenom najčešće samo jednog dvožilnog voda - jedne parice za kompletan objekat.

U novogradnji nije potrebna instalacija i kupovina zvona za svaki stan, jer se taster zvona može povezati na interfonski telefon, pa interfonski telefon zvoni jednom melodijom kada se poziva sa pozivne stanice, a drugom melodijom kada se pritisne taster zvona.Bez obzira na jednostavnost instalacije i primene samo jedne parice TCS sistemi audio interfona obezbeđuju niz ušteda:

  • Potrebna je znatno manja količina kabla
  • Brže projektovanje
  • Brže polaganje instalacija, brža montaža i puštanje u rad
  • Zbog izuzetnog kvaliteta proizvoda, održavanje interfonskog sistema je gotovo nepotrebno

 

TCS audio interfoni:
Interfonski kompleti Pozivne stanice Interfonski telefoni

 

Katalozi:

Nova uzidna stanica serije A