TELEKOMUNIKACIJE

SIGURNOSNI SISTEMI

SISTEMI NAPAJANJA

General Electric Security logo

General Electric protivpožarni sistemi EST

General Electric Security je svetski brend koji postoji već 130 godina i kao takva vodeća je svetska kompanija u oblasti tehničke zaštite. Kompanija koja je u stanju da sve svoje vidove tehničkog obezbedjenja objedini i integriše u jednu celinu. Kvalitet opreme poseduje izuzetne performanse i napredne inovacije, koje druge kompanije pokušavalju da dostignu.

 

Kada EST sistemi štite živote ili imovinu ljudi, ili živote poverene brizi javnih institucija, bilo da je u pitanju zaštita gostiju hotela, ili očuvanje nezamenjivih umetničkih dela koja oživljavaju istoriju, EST protivpožarni sistemi se identifikuju kao najvažniji i najdalekosežniji sigurnosni sistemim današnice.

Iz ponude izdvajamo :
GE Security EST3

Protiv požarnu audio centralu EST3

Koja čuva živote ljudi - inteligentna kontrola za velike i srednje objekte.

Kvalitet i pouzdanost su sadržani u svakoj EST3 komponenti od perifernih uređaja pa do glavnog procesora sistema. Ovo je dokazano ISO 9000 internacionalnim standardom kvaliteta. Time Vam je garantovana stabilnost i pouzdanost EST3 sistema od trenutka njegovog puštanja u rad.

GE Security EST2

Protiv požarnu audio centralu EST2

Koja omogućava efikasnu signalizaciju u slučaju evakuacije i dojavu vatrogasnoj stanici u savršeno integrisanoj modularnoj centrali.

Paneli kontrole zvuka pružaju sve funkcije EST2 sa dodatkom jednog ili dva audio kanluala. Ormarići sadrže Protivpožarni alarm konzolu i audio opremu obezbeđujući na taj način i funkcionalnost i estetiku.

GE Security Fire Shield Plus

Konvencionalana požarna centrala FireShield+

FireShield+ konvecionalne požarne centralepružaju detekciju dima i požara za male i srednje po veličini objekte.

Postoje opcije sa 3,5 i 10 zona sa integrisanim DACT/komunikatorom, serijskim signalizatorima, i serijskim relejnim modulima za daljinsko upravljanje. Sve komponente su mikroprocesorski kontrolisane. Ove centrale su idealne kako za nove instalacije, tako i za zamenu postojećih.

GE Security EST3 CPU

EST3 Centralni Procesor

3-CPU3 omogućava da EST3 postane ekstremno moćan i fleksibilan sistem.

Jedna 3-CPU3 kontroliše od 1 do 19 lokalnih modula. On kontroliše sve lokalne panele odgovorne za automatske, pokrenute od stane korisnika ili mrežne događaje. Ovo omogućava veoma brzu reakciju preko mreže za manje od 3 sekunde!

GE Security univerzalni ulazno/izlazni modul SIGA-IO

Univerzalni Ulazno/Izlazni modul SIGA-IO

SIGA-IO i MIO Ulazno/Izlazni moduli predstavljaju inteligentne adresabilne uređaje koji čine deo GE Security linije proizvoda. Svaki IO modul zahteva jednu modularnu adresu.

U zavisnosti od dodeljene uloge, ovi moduli izvršavaju sledeće operacije :

  • Output sa monitor inputom
  • Input/programabilni output
GE Security sigurnosni modul 3-SAC

Sigurnosni modul za kontrolu pristupa 3-SAC

3-SAC je glavna komponenta u integraciji sigurnosnih i sistema kontrole pristupa u EST3 sistem zaštite.

3-SAC je tačka razgraničenja između požarne i funkcije kontrole pristupa. Tamo gde je neophodno odvojiti protivpožarnu opremu od opreme za kontrolu pristupa, 3-SAC Vam nudi dva nezavisna podsistema.

GE Security uređaji za udaljenu signalizaciju RLCD

Uređaji za udaljenu signalizaciju RLCD

GE R-serije signalne uređaje karakterišu visoke performanse koje omogućavaju daljinsko otkrivanje i kontrolu požarnih alarma, uključujući i male analogne protivpožarne sisteme. U ponudi su LCD i LED signalni uređaji, sa ili bez zajedničke kontrole.

GE Security ručne požarne stanice 270A

Požarne stanice Serija 270

GE Security 270 Serija Protivpožarne stanice su čvrste, atraktivne i dizajnirane za ekonomičnu instalaciju.
Dizajnirane su za nazidnu ili uzidnu montažu.

GE Security protivpožarni detektor SIGA-PHS

Protivpožarni detektor SIGA-PHS

Inteligentni 3D Kombinovani Detektor - Fotoelektrični i Temperaturni. SuperDuct detektori su najnapredniji i nejpouzdaniji detektori u svojoj klasi. Jednostavna instalacija i izuzetna pouzdanost.
SIGA-PHS inteligentni 3D multisenzor detektor prikuplja analogne informacije od oba protivpožarna elementa(fotoelektričnog i toplotnog), i pretvara ih u digitalne signale. Detektor poseduje ugrađen mikroprocesor koji meri i analizira prikupljenje signale odvojeno. Ova tehnologija se zove 3D. Neželjeni alarmi su virtualno eliminisani. Digitalni filteri otklanjaju svaki lažni signal koji nema veze sa požarom.