TELEKOMUNIKACIJE

SIGURNOSNI SISTEMI

SISTEMI NAPAJANJA

CENOVNIK

Philips SOPHO IPC 100

philips sopho IPC 100 telefonski sistem

SOPHO IPC 100 je hibridno IP-PBX komunikaciono rešenje,koje pruža najnoviju Glas preko Internet Protokola(VoIP) tehnologiju pogodnu za mala preduzeća od 8 do 50 lokala. Ovo je fleksibilno i korisniku prilagođen telekomunikaciono rešenje,pogodno za nadograđivanje.

Dizajniran da zadovolji narastajuće potrebe malih i srednjih preduzeća, Philips SOPHO IPC 100 je profesionalno,lako za instaliranje i korišćenje komunikaciono rešenje.Sa mnogobrojnim moćnim rešenjima,ovaj sistem će Vaš biznis učiniti produktivnijim po pristupačnoj ceni.

Za razliku od većine sličnih sistema,IPC 100 Vam omogućava da iskoristite postojeću opremu. To je jedini telefonski sistem koji od tri linije i osam lokala može narasti do 96 lokala,bez zamene ijedne stavke. Šta više,IPC 100 je dokaz budućnosti.

 

Philips SOPHO IPK

MX-ONE Ericsson telefonski sistem intaliran u Kliničkom Centru Beograd

SOPHO IPK(Internet Protocol Key) sistem je svestrana komunikaciona platforma iz Philips-a.Omogućava Vam da uzivate u mnogim prednostima Ip tehnologije pomoću umrežavanja glasa i podataka- budućnosti poslovnih komunikacija..

SOPHO IPK Vam omogućava primenu tradicionalnih telefona, IP telefona, ili kombinaciju istih,i to u okviru jednog sistema. To Vam daje slobodu da primenite IP telefoniju kada i gde Vam je potrebna, štiteći današnje ulaganje u tehnologiju za budućnost.