TELEKOMUNIKACIJE

SIGURNOSNI SISTEMI

SISTEMI NAPAJANJA

CENOVNIK

Decembar 2012.

longse logo

LONGSE oprema za video nadzor na stanju.

Tisab je uvezao nove količine kamera i dvr snimača brenda LONGSE.

Opširnije o LONGSE box kamerama pogledajte na : http://www.tisab-inzenjering.rs/nadzor/analogne_kamere_box.htm

Opširnije o LONGSE dome kamerama: http://www.tisab-inzenjering.rs/nadzor/analogne_kamere_dome.htm

Opširnije o LONGSE DVR snimačima: http://www.tisab-inzenjering.rs/nadzor/dvr.htm

Septembar 2012.

NBS logo

Tisab d.o.o. je pustio u rad sistem tehničke zaštite u osam objekata Narodne Banke Srbije.

Ovim sistemom je stepen sigurnosni najznačajnije finansijske ustanove u Republici podignut na viši nivo.

Apatinska pivara logo

Pušten u rad sistem video nadzora u Apatinskoj pivari

Sony IP megapikselne kamere i IPCorder NVR. Apatinska pivara – lider na domaćem tržištu u proizvodnji piva je izborom Sony IP megapikselnih kamera podigla stepen bezbednosti zaposlenih i imovine.

Continental Contitech logo

Pušten u rad sistem video nadzora u fabrici Continental Contitech fluid u Subotici

Sony IP megapikselne kamere i NUUO Titan NVR.

Fabrika Continental Contitech fluid koja pravi delove za svetski poznate automobilske brendove kao što su Audi, BMW i Mercedes izabrala je Sony IP megapikselne kamere sa superiornim kvalitetom slike i na taj način podigla stepen bezbednosti na visok nivo.

Septembar 2011.godine

TISAB je zvanični partner kompanije SONY u oblasti video nadzora

Tisab d.o.o. je partner SONY

Tisab d.o.o. i Sony su zvanični partneri u oblasti opreme za analogni i IP video nadzor. Ovim se Tisab-ova paleta ponuđenih proizvoda proširuje nudeći Vam opremu svetskog proizvođača najkvalitetnijih IP i analognih kamera - SONY.

Jun 2011.godine

"PAMETNA" HOTELSKA SOBA

je jednostavno "pamet" smeštena na sobni PLC(kontroler), koji obezbeđuje sa jedne centralne lokacije nadzor i upravljanje energetskim resursima- osvetljenje, grejanje, klima itd. Takođe ovaj sistem je moguće integrisati u sistem kontrole pristupa, SOS sistem, alarmni sistem, protivpožarni sistem itd.

Sa gledišta GOSTA jedini vidljivi elementi inteligentne hotelske sobe su elektro galanterija. Istovremeno podešavanje svih željenih parametara upravljanja centralizovano je za sve inteligentne hotelske sobe u sistemu.

pametni hotelski sistem

Na naš sistem inteligentne hotelske sobe nije teško prikačiti elemente elektro galanterije raznolikih proizvođača. Sledi nekoliko tipičnih elemenata "pametne" hotelske sobe:

INFO PANEL - ispred vrata sobe sa tasterom za zvonce, i dva statusa, NE UZNEMIRAVAJ, i POSPREMI SOBU.

ŠTEDIŠA - UREĐAJ ZA ŠTEDNJU ENERGIJE (H-MAF6-S-ENG)
Uređaj koji obezbeđuje električnu energiju u sobi tek nakon što se kartica kojom je soba otključana ubaci u isti.
SOS taster za gosta u nevolji
DND taster - "Do Not Disturb"
CMR taster - "Clean My Room" Regulacij temperature / lokalno/ centralno

Mifare hotelska brava

KARTICA(BEZKONTAKTNA) ZA GOSTA (Mifare 1K)
Bele ili predštampane Mifare kartice, PVC, ISO standars CR80, 85.4x56.0x0.76, Proxy, glossy SERVISNA(UPIT) KARTICA - obezbeđuje prenos poslednjih 200 zapisa sa BRAVE na PC; brava pamti i otvaranje sistemskim ključem.

UREĐAJ ZA ENKODIRANJE KARTICA Mifare ENKODER kartica - standard ISO 1443-4-2001 GB/T 182392-200; napajanje 5V(DC); komunikacioni mod RS232; dimenzije 885x85x75mm; težina 0.5kg

TIPIČNO BEŽIČNO REŠENJE
Primer konfiguracije sistema hotelskih brava
Kompletna mehanička brva sa motorizovanim mehanizmom za zatvaranje, šild sa kvakama, kompletnom elektronikom i beskontaktnim čitačem čipa.
Izgled: Klasičan, vrlo jednostavan ali istovremeno vrlo otmen.
Materijal: nerđajući čelik;
Tehničke karakteristike: radni napon 6VDC sa 4xAA baterijama, koje traju i do 1,5 godina; 1000 uzastopnih ciklusa prinošenja kartice bez greške; EEPROM u bravi čuva 228 poslednjih zapisa, uključujući i otvaranje mehaničkim ključem; Broj, pozicija, kvalitet izrade i funkcionalnost JEZIČAKA na bravi je u skladu sa američkim ANSI standardom 777A

Mart 2011.godine

Bilans Uspeha kompanije TISAB d.o.o. za 2010.godinu

Bilans Uspeha kompanije TISAB d.o.o.

Kliknuti na sliku za uvećanje

09.Januar 2011.godine

10 godina poslovanja kompanije Tisab na teritoriji Balkana

Sa ponosom možemo da saopštimo da je 2010. godina poslovno najuspešnija od početka poslovanja kompanije "Tisab" na prostoru Srbije. U periodu svetske ekonomske krize uspeli smo da opstanemo i povećamo obim poslovanja, što nam daje osnovu za dalji rast i razvoj na temeljima stabilne i pouzdane kompanije.
U ovim teškim privrednim okolnostima potvrdili smo da samo vredni opstaju i razvijaju se. Spremni na mnogobrojne nedaće zahvaljujući izuzetno profesionalnom odnosu prema zadacima koji nam se nameću, preduzeće Tisab d.o.o. predstavlja Vašeg iskrenog partnera na polju telekomunikacija, sigurnosnih sistema, sistema prenosa podataka i stabilnim izvorima snabdevanja električnom energijom.

Decembar 2010.godine

Pušten u rad sistem tehničke zaštite u Banci "Poštanske Štedionice a.d."

Banka Poštanske Štedionice a.d. Tisab d.o.o. je instalirao sistem protivpožarne i protivprovalne zaštite poznatog svetskog proizvođača General Security u 36 ekspozitura Banke Poštanske Štedionice širom Srbije. Ovaj sistem tehničke zaštite je podigao stepen bezbednosti Banke na daleko viši i savremeniji nivo od predhodnog, pružajući njenim klijentima jedan novi segment sigurnosti.

U današnje vreme gde su plačke banaka postala svakodnevnica, General Electric i Tisab predstavljaju najmoderniji i najpouzdanije rešenje tehničkog obezbeđenja objekata.

 

 

Novembar 2010.goine

Tisab dobio Sertifikat Menadžmenta kvaliteta

Visokim stepenom usaglašenosti poslovnih procesa i procedura TISAB je stekao uslov za dobijanje Međunarodnog Sertifikata menadžmenta kvaliteta prema Standardu ISO9001:2008.
Dobijanjem ovog Sertifikata Tisab d.o.o. je dokao svoju visokostručnu osposobljenost i mogućnost da kroz sprovođenje svoje vizije i misije bude istinski lider u zadovoljenju želja i potreba svojih korisnika.

sertifikat menadžmenta kvalitetom po Standardu ISO9001:2008 direktor Tisab-a na dodeli sertifikata