TELEKOMUNIKACIJE

SIGURNOSNI SISTEMI

SISTEMI NAPAJANJA

CENOVNIK

Alarmni sistemi > General Electric > Paradox

General Electric Security logo

General Electric Kontrola Pristupa i Protivprovalni sistemi

General Electric Security je svetski brend koji postoji već 130 godina i kao takva vodeća je svetska kompanija u oblasti tehničke zaštite. Kompanija koja je u stanju da sve svoje vidove tehničkog obezbedjenja objedini i integriše u jednu celinu. Kvalitet opreme poseduje izuzetne performanse i napredne inovacije, koje druge kompanije pokušavalju da dostignu.

 

Bilo da ste velika kompanija, malo preduzeće ili član porodice, sigurnost Vam je neophodna! Upravo iz tog razloga GE Security Vam nudi toliko različitih rešenja ne bi li u potpunosti zadovoljio vaše potrebe.

 

Zaštitite svoj kancelarijski prostor, Vaš dom, suzbijte oštećenje vaše imovine. Ukažite poverenje GE Security rešenjima i videćete da Vaš novac nije trošak nego investicija u sigurnu budućnost!

Kada EST sistemi štite živote ili imovinu ljudi, ili živote poverene brizi javnih institucija, bilo da je u pitanju zaštita gostiju hotela, ili očuvanje nezamenjivih umetničkih dela koja oživljavaju istoriju, EST protivpožarni sistemi se identifikuju kao najvažniji i najdalekosežniji sigurnosni sistemim današnice.

 

Iz ponude izdvajamo :
GE Security M5 Kontroler kontrole pristupa i alarmnog sistema

Micro 5 kontroler

Micro 5 kontroler omogućava povezivanje čitača i kontrolu vrata.Međusobnim umrežavanje ovih kontolera moguće je jednostavno proširenje kapaciteta..
M5 poseduje 5 mesta za mikrokontrolerske ploče. To daje korisniku mogućnost da samostalno konfiguriše inpute i autpute sistema kontrole pristupa u alarmnog sistema.
Čvrsto, napravljeno od čelika kućište sa ključem obezbeđuje sve komponente koje se nalaze unutra. Vrata poseduju tamper detektor koji obezbeđuje alarmni signal prilikom pokušaja nasilnog otvaranja.

GE Security EST2

8RP - dodatne ploče za micro 5

8RP - ploča za priključenje osam čitača

GE Security Softwere Facility Comander

Software Facility Comander

Kompletan softver za integraciju sigurnosnih sistema (Windows, Linux) jednostavan za korišćenje, omogućava monitoring u realnom vremenu, komandovanje i kontrolu, automatizaciju, administriranje baze, dobijanje različitih izveštaja u jedinstvenom unificiranom sistemu.

GE Security EST3 CPU

Software Picture Perfect

Softverski paket koji integriše kontrolu pristupa, alarm monitoring, video nadzor, protivpožarne i interfonske sisteme, photo ID identifikaciju, i upravljanje podatcima.. Unix platforma čini ovaj softver stabilnim i sigurnijim od Windows softvera. Kontroliše preko 10.000 vrata, čuva milione transakcija i radi godinama u kontinuitetu.

GE Security Softwere Secure Perfect

Software Secure Perfect

Softver koji omogućava kontrolu pristupa, monitoring protivporvalnih i protivpožarnih alarma, sistema video nadzora. Ovaj softverski paket pruža rešenja od manjih do velikih sigurnosnih sistema.