TELEKOMUNIKACIJE

SIGURNOSNI SISTEMI

SISTEMI NAPAJANJA

CENOVNIK

ermes logo
IP INTERFONI U LAN MREŽI

InterLAN je IP interfonski sistem za prenos govora i signala u LAN mreži. Namenjen je pre svega za upotrebu na parkinzima, u školama, bolnicama, aerodromima, železničkim stanicama, sindustrijskim postojenjima(valjaonice, staklare), ali i na svim drugim mestima gde postoji LAN mreža.

 

Instalacija ERMES interfona je jednostavna i finansijski isplativa. IP tehnologija omogućava povezivanje interfona preko već postojeće LAN mreže, tako da nema potrebe za instalacijom dodatne mreže. Jedinstvena IP adresa ERMES interfona omogućava njihovu inplementaciju sa drugim IP uređajima u sistemu.

Interfoni koriste Media DSP, što omogućava korišćenje fitera za poništenje šuma i anti-larsen filtera. ERMES interfoni su veoma pouzdani i jednostavni za rukovanje. Imaju odlične karakteristike i na veoma bučnim mestima.

Proizvode se u nekoliko verzija, za unutrašnju ili spoljašnju montažu, u industrijskim postrojenjima ili u kancelarijama. Takođe, u ponudi je i intefon od nerđajućeg čelika i u anti-vandal zaštiti koji je pogodan za insalaciju na javnim mestima.

ERMES sistemi:
Interfoni za kontrolu ulaza Interfoni za železnicu Razglasni sistemi Interfoni za hitne pozive

 

ERMES interfoni:
ERMES interfoni

 

ERMES katalozi:

ERMES interfoni - primena

ERMES IP interfoni - opis