TELEKOMUNIKACIJE

SIGURNOSNI SISTEMI

SISTEMI NAPAJANJA

CENOVNIK

Alarmni sistemi > General Electric > Paradox

Instaliran alarmni sistem umanjuje šansu za provalu i nastanak štete u štićenom objektu. Čak i ako alarmni sistem ne spreči lopova da udje u štićeni deo objekta, sigurno je da će ga sprečiti da se tamo dugo zadrži tako da će pričinjena šteta (ukradena imovina) biti svedena na minimum, jer dok sviraju alarmne sirene, policija je sigurno već na putu ka objektu.

 

Najviše instaliranih alarmnih sistema poseduje magnetne kontakte na vratima, detektore pokreta, unutrašnje i spoljne sirene. Najbolje rešenje je da svi spoljni prilazi tj. potencijalna mesta ulaska u štićeni prostor budu obezbedjena magnetnim kontaktima koji reaguju na otvaranje.

provala

 

Senzori loma stakla se takodje preporučuju u kombinaciji sa magnetnim kontaktima. Spoljne IC barijere takodje spadaju u detektore kojima se štite spoljni delovi objekta. Detektori pokreta ne bi trebali biti primarna sredstva detekcije zato što oni reaguju tek kad je neko već ušao u štićeni prostor.

 

Bez obzira da li se radi o malim, srdnjim ili velikim objektima, Tisab d.o.o. nudi kompletna rešenja.Mi implementiramo sistem kontrole pristupa, evidencije radnog vremena, video nadzora, alarmnog i protiv požarnog sistema u jednu sveobuhvatnu celinu, nudeći Vam bezprekoran osećaj sigurnosti 24h/7 dana u nedelji!